вівторок, 6 лютого 2018 р.

Чумацький шлях

15 травня 2016 року, у місті розпочався регіональний фестиваль-конкурс народної музики «Чумацький шлях», який проводиться за сприяння Управління культури Херсонської ОДА, обласного центру  народної творчості та відділу культури і туризму виконкому Новокаховської  міської ради та міського Палацу культури.конкурс.

Конкурс – одна з  з найяскравіших подій у мистецькому житті Херсонщини. Фестиваль проводиться один раз  на два роки у Новій Каховці і за багато  років вже об’єднав митців народної музики з Харківської, Миколаївської, Полтавської, Житомирської, Рівненської, Хмельницької та Херсонської  областей.



Журі фестивалю-конкурсу очолює заслужений працівник культури України, викладач Херсонського музичного училища Віктор Кисіль.

Гостей та учасників на урочистому відкритті привітали заступник міського голови Володимир Сироватка та начальник міського відділу культури і туризму Віра Іванова.

Високий тон заходу задав перший яскравий виступ – народного оркестру народних інструментів Новокаховського Палацу культури під керівництвом заслуженого працівника культури  України Василя Яротника.

Немає коментарів:

Дописати коментар